Set reglaj functie temperatura exterioara

CRC este un pachet complet de automatizare, a cărui componentă principală este regulatorul electronic de temperatură cu compensarea temperaturii exterioare integrat într-un servomotor. CRC este destinat să controleze un sistem domestic de încălzire cu radiatoare sau prin pardoseală asigurând în același timp și limitarea minimă și maximă a temperaturii de tur. Reglarea se efectuează printr-o curbă de încălzire calculată funcție de temperatura exterioară. O translatare paralelă (regim eco) a curbei de încălzire caracteristice poate fi activată de un semnal extern, de ex. timer sau modem GSM. Pentru aplicații cu clădiri bine izolate și sisteme de încălzire rapidă (radiatoare) poate fi activat un filtru de temperatură pentru a întârzia modificarea temperaturii exterioare citite în vederea evitării unui dezechilibru între cerința de încălzire estimată și cea reală. CRC este simplu de montat pe ventilele ESBE cu 3 și 4 căi.


controlul temperaturii tur cu compensarea temperaturii exterioare (curbă de încălzire) în instalaţiile de încălzire cu radiatoare, limite minime şi maxime pe circuitul tur ajustabile

controlul temperaturii tur cu compensarea temperaturii exterioare (curbă de încălzire) în instalațiile de încălzire prin pardoseală, având dublă funcţionare: curbă încălzire și limitarea temperaturii tur la o valoare sigură pentru pardoseală (limitele minime şi maxime din conducta circutiului tur/distribuitor sunt ajustabile)


– servomotor cu regulator electronic integrat prevăzut cu afișaj iluminat și joystick pentru setarea: curbei de încălzire cu zece puncte, limitelor minimă și maximă a temperaturii de tur, a sensului de rotaţie, curbei de încălzire offset (translatare paralelă – regim eco), constanata de timp (filtru de temperatură exterioară) și afișarea temperaturii exterioare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   Rău           Bun

Set reglaj functie temperatura exterioara

  • Cod produs:CRC111
  • Disponibilitate:2-3 Days
  • 1.275,37LEI

  • Fără TVA:1.071,74LEI