Agregate pentru racirea apei CHA/IK/A 172-P÷574-P, clasa energetica A, cu agent frigorific R410A, sunt destinate satisfacerii solicitarilor sistemelor din spatiile de tip rezidential sau industrial. Sunt utilizate impreuna cu unitati terminale pentru climatizarea diverselor spatii sau pentru a indeparta caldura degajata in urma proceselor industriale; pot fi echipate cu conexiune de tip RS 485 ModBus.
          Echipate cu ventilatoare axiale, compresoare Scroll Inverter, condensatoare tip Microchannel si schimbatoare de caldura in placi, sunt disponibile chiar si in varianta super-silentioasa. Bateria de tip Microchannel garanteaza eficienta ridicata a sistemului (coeficient EER mare), putand realiza un schimb termic mai bun decat bateriile clasice.
          Tehnologia compresoarelor Scroll Inverter asigura functionarea performanta chiar si la sarcini partiale (ESEER). Sunt disponibile si urmatoarele optionale: pompa de circulatie Inverter si ventilatoare EC Inverter. Accesoriile variate, montate in fabrica sau furnizate separat, contribuie la alcatuirea unei game de echipamente extrem de flexibila.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   Rău           Bun

Chiller Clint

  • Cod produs:Chiller Clint
  • Disponibilitate:2-3 Days
  • 0,00LEI

  • Fără TVA:0,00LEI