• Pompa caldura Samsung EHS Mono HT Quiet 8 kW

Pompe de caldura EHS MONO HT Quiet destinate locuitelor cu incalzire pe radiatoare
Pompele de caldura Samsung EHS MONO HT Quiet se bazeaza pe inovatie de ultima ora  pentru a asigura confortul climatic al mediului interior si pentru a da solutii inteligente de conectivitate digitala.

-impact redus asupra mediului prin utilizarea refrigerentului R32, astfel indeplineste obiectivul regulamentului F-gas.

- consum redus de energie.

- sistemul poate fi conectat la panouri solare datorita caracteristicii activare PV, economisind energie prin surse regenerabile.

- control WI-FI - control de la distanta si solutie de monitorizare pe dispozitivul mobil.

- comoditate sporita.

- mediu de climatizare personalizat.

- monitorizarea utilizarii energiei.

- ofera usurinta in instalare.

De asemenea pentru toate tipurile de pompe de caldura Samsung EHS Mono HT Quiet este optional si nu sunt incluse in pret :

1. WI FI KIT MIM-H04EN


Pactul ecologic european îşi propune transforme sistemul energetic european existent într-unul eficient şi integrat, care va conecta sursele de energie și infrastructura pentru a sprijini decarbonizarea şi pentru a atinge obiectivele climatice stabilite pentru 2050 (Comisia Europeană, 2020)'. Susținute de reglementări și politici, aşa cum se menționează în Pactul ecologic european, sunt necesare noi soluții şi inovații pentru a ajunge la o economie neutră din punct de vedere climatic în 2050 (zero emisii de gaze cu efect de seră). Încălzirea în clădiri şi modul în care este integrată și conectivitatea inteligentă joacă un rol important².


EHS Mono HT Quiet este un sistem cu pompă de căldură care furnizează încălzire eficientă din punct de vedere al consumului (SCOP* de A+++) și apă caldă pentru locuința dvs. 75% din energia utilizată de o pompă de căldură este regenerabilă, transformând-o într-o soluție energetică foarte durabilă³


   Temperatura apei calde

EHS Mono HT Quiet combină funcții avansate pentru a obţine o temperatură a apei calde de 70 °C³ şi pentru a asigura furnizarea fiabilă a acesteia.

Zonă de transfer mărită cu aproximativ 11,9% mai mare pentru a ajuta la schimbarea rapidă a căldurii.

Piese de compresie consolidate prin utilizarea ventilelor cu lamele elastic

Compresor elicoidal nou cu Flash Injection  Consumul de energie

Sistemele noastre EHS includ o gamă de tehnologii avansate care vă ajută să vă optimizați consumul de energie. Samsung EHS Mono HT Quiet are un coeficient SCOP* al eficienței energetice de A+++, prin urmare, este dovedit că acesta funcţionează cu un nivel ridicat de eficienţă.

Samsung EHS Mono HT Quiet obține o performanţă bună de încălzire la temperaturi scăzute prin utilizarea agentului frigorific R32. Acest lucru contribuie la atenuarea reducerii stratului de ozon şi la reducerea impactului încălzirii globale, deoarece reduc cantitatea de agent frigorific necesară şi reduc emisiile de CO₂ în comparație cu agentul frigorific conventional R410A


  Zgomot redus

Odată cu introducerea tehnologiilor noi de reducere a zgomotului, EHS Mono HT Quiet funcţionează silenţios cu niveluri de zgomot de până la 35 d(BA), folosind un mod silentios in 4 trepte.

Ventilatorul cu mai multe caneluri reduce zgomotul ventilatorului prin minimizarea vortexului de aer.

Izolația în 2 straturi cu plasă de pâslă cu caneluri Izolația în 2 straturi constă în pâsla de compresie a compresorului şi un container în interiorul carcasei, care blochează eficient zgomotul. Containerul este realizat dintr-un material de performanță ridicată cu un design cu o plasă de pâslă cu caneluri brevetată, care absoarbe diversele zgomote produse de piesele de compresie şi vibrații.

Inelul cu arc al suportului compresorului absoarbe vibrațiile produse de compresor şi minimizează zgomotul rezultat.

Arborele cotit ranforsat al compresorului reduce zgomotul cu rezonanță de frecvență joasă.

Certificatul Quiet Mark EHS Mono HT Quiet a primit certificatul Quiet Mark. Certificatul Quiet Mark se aplică numai teritoriilor Marii Britanii şi ale UE.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
   Rău           Bun

Pompa caldura Samsung EHS Mono HT Quiet 8 kW

  • Cod produs:Unit ext-AE080BXYDEG + Kit de control Mono - MIM-E03CN
  • Disponibilitate:Pre-Order
  • 26.180,00LEI

  • Fără TVA:22.000,00LEI